Gaaf, cool, hip en oersterk

Beste jongens en meiden,
 
Hebben jullie de nieuwe collectie monturen bij ons al gezien?
De hippe en kleurrijke monturen van Lookkino, Ray Ban, JF Rey, Vingino, Red of de oersterke titanflex monturen.

Kom snel eens met je ouders langs in een van onze filialen!

Ben je jonger dan 16 jaar, dan hebben wij voor jou een jeugdmonturenplan.
De kraswerende kunststof glazen krijg je gratis bij het montuur, mits jouw sterkte binnen het leveringsbereik valt. De prijzen van de kindermonturen zijn €148,- of €168,- inclusief kraswerende kunststof glazen. Wil je ook ontspiegelde glazen, dan komt er een toeslag bij van €30,- per paar. Ter bescherming van de ogen en de huid er om heen zijn er nu ook glazen met een ontspiegeling en een UV beschermingslaag, de toeslag is dan €50.00 per paar.

Pas op! Doe voorzichtig! Zet je bril af tijdens het stoeien! Een speel-, sport-, ravot- of zonnebril? De flexible monturen van Swing zijn hier super geschikt voor. Bij aanschaf van een kinderbril bieden wij deze als 2e bril aan voor maar €98.00 compleet inclusief de glazen! 

Jeugdmonturenplan: 

Binnen het jeugdmonturenplan krijg je 25% korting op nieuwe glazen binnen 1,5 jaar en 10% korting op een compleet nieuwe bril binnen 1,5 jaar. Het stellen, recht zetten en kleine reparaties zijn uiteraard inclusief!

 

Trends kindermonturen

Jongens houden van stoer of juist extreem hip en retro, meisjes vallen voor felle kleuren en aparte prints.

De trends in de kinderbrillen veranderen steeds sneller, net als bij de brillen voor volwassenen. Wat we de afgelopen jaren al zagen en nu echt een belangrijke trend gaat worden, is vintage. Kunststof monturen zijn weer helemaal in, vooral in grotere modellen. Ook de retrostyle is een groot succes zoals de monturen van Red . Belangrijk is om een mix te vinden tussen trendy en doelmatig. Bij kinderen moet het montuur leuk, maar vooral sterk en functioneel zijn. De monturen van titanflex, OiO kids, Swing en Crush zijn stoeisterke monturen, vanwege het flexibele titanium/kunststof.

Trends voor tieners

De jeugd van tegenwoordig is niet meer de jeugd van vroeger. Ze zijn eerder wijs, meer bezig met uiterlijk en hebbedingen. Een bril mag dan ook meer zijn dan een hulpmiddel, het is een manier om je looks mee te onderstrepen. Net als je computer, je telefoon en I-pod. Voor tieners zien we een meer volwassen trend, maar wel in een vorm die hen aanspreekt. Op het moment zijn dat vintage modellen in metaal en kunststof. Wat de kleuren betreft, meiden kiezen eerder voor een opvallende kleur en jongens een meer stoerdere kleur.