JOUW ONLINE PASSIES…

Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander. Met Eyezen brillenglazen geniet je volop van je digitale levensstijl. Hoe lang je ook online bent. Eyes Will Not Tire.

 

DIGITALE LEVENSSTIJL

Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven.

Dit intensieve gebruik van digitale schermen in allerlei formaten en op korte afstanden vraagt de nodige inspanning van je ogen. Langdurig schermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn.

Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.

 

 

WAAROM EYEZEN?

Of u nu zoekt naar een computerbril, een multimediabril, een dagelijkse bril of voor eens en altijd af wilt rekenen met digitale oogklachten… Essilor Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende uw dag.

  • De Eyezen Focus-technologie biedt uw ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van uw smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.

 

 

 

 

 

 

‚Äč

  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor uw ogen dus en een prachtig helder brillenglas!