Visioffice: een zeer geavanceerd meetsysteem

Visioffice 2® voor nog persoonlijkere brillenglazen

Wij werken veel met de brillenglazen van Essilor, waaronder Varilux  multifocale glazen. Het sterke punt van deze brillenglazen is dat ze helemaal voor uw ogen op maat gemaakt zijn. Uw oog is namelijk net zo uniek als uw vingerafdruk! Om brillenglazen zo nauwkeurig op maat te kunnen maken is een geavanceerd meetsysteem nodig, en dit hebben wij in de vorm van Visioffice 2® ,  het nieuwste van het nieuwste op oogmeetgebied.

 

Wat is Visioffice 2®?

Visioffice 2® is niet alleen een meetsysteem voor het nauwkeurig meten van brillenglazen, u kunt er zelf ook wat mee! Er zitten diverse interactieve toepassingen op zoals de montuurkeuze selectie functie. Daarnaast is Visioffice 2® een informatiebron voor u als klant. Vragen over de verschillende brillenglazen, de dikte van uw glas, de mogelijke  coatings en UV bescherming waaruit u kunt kiezen worden o.a. via simulaties op een duidelijke manier beantwoord.

 

Eenvoudig uw nieuwe montuur kiezen:

Stel uw wilt een nieuw montuur uitzoeken; een lastige keuze die vaak nog bemoeilijk wordt doordat u uzelf niet scherp ziet tijdens het passen. U bent hierdoor overwegend afhankelijk van de mening van anderen, terwijl u uiteindelijk de drager bent. Met de ingebouwde camera kunnen we filmpjes van uzelf maken en verschillende monturen naast elkaar tonen zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

Uw persoonlijke eyecode

Heeft u uw montuur gekozen dan volgt het aanpassen van de brillenglazen in het montuur.

Met de  Visioffice®  wordt uw persoonlijke eyecode™ vastgesteld, een verzameling van  verschillende gegevens over uw kijkgedrag waaronder uw hoofdhouding, uw dominante oog, uw leesafstand  en nog veel meer. Ook montuurparameters als uw pupilafstand, de grootte en vorm van het montuur worden gemeten.

 

Uw maatwerkbril

Visioffice 2® is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem. Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast op uw kijkgedrag. Op een natuurlijke manier scherp zicht op alle afstanden!

 

Ervaar het zelf

Met Visioffice 2® gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw volledig gepersonaliseerde Varilux brillenglazen. U bent van harte welkom om samen met ons de Visioffice 2® zelf te ervaren.