KLEURENTRENDS

De trends in zonneglazen blijven zich ieder jaar ontwikkelen. Dit jaar zien we dat de natuur de belangrijkste inspiratiebron is. Die vloeit voort uit verschillende natuurlijke elementen zoals planten, aarde, stenen, water en licht. De puurheid van de natuur en de oneindige bron aan energie vertalen we door naar diverse nieuwe kleuren. 

Herbal, een zeer natuurlijke kleur gebaseerd op de plantenwereld. Deze kleur doet denken aan bijna droge bladeren uit het bos. De kleur Herbal zit tussen kaki en verschillende geeltonen in. Dit zorgt voor een frisse, neutrale en natuurlijke groentint met een vleugje bruin.

New Brown, een zeer aardse kleur die terugkomt in aarde, maar ook in boomschors. Een gemakkelijke en duidelijke link naar de natuur met een betekenis van bodem en hout. Een klassieke en tijdloze zonneglazenkleur.

Amber, een rode kleurtoon die evolueert in bruine nuances om de indruk te geven van veranderende kleuren, net als bij natuurstenen. Geeft een blozende kleur bij alle huidtypen.

New Blue, een intensieve heldere kleur, net als de sterren aan de hemel. de kleur New Blue is geïnspireerd op de complexe blauwtonen uit de diepe oceaan. Deze kleur heeft tevens een turquoiseblauwe gloed.

Candy, een elektrische en hypnotiserende felle kleur. Candy is gebaseerd op het krachtige licht van de natuur en de mysterieuze kleuren van edelstenen. Candy is een vrouwelijke, zeer energieke kleur die geschikt is tijdens het sporten.

Activity:

Met Xperio zonneglazen heeft u geen last meer van hinderlijke reflecties.  

Hinderlijke reflecties zorgen voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeeer, op het water of in de sneeuw. Met Xperio gepolariseerde brillenglazen worden hinderlijke schitteringen weggenomen en heeft u als brildrager geen last meer van deze weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig op weg te kunnen.

Xperio glazen zijn ook leverbaar in verschillende trendy degradé kleuren.

Protection:

Het belang van een goede UV-bescherming.

Voor de bescherming van uw huid gebruikt u een zonnebrandcreme met een factor die past bij uw huidtype. Maar wist u dat UV-stralen ook aandoeningen en veroudering van uw ogen kunnen veroorzaken, zelfs als de zon niet schijnt?

Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, zowel bij regen als bij zonneschijn. Bescherm daarom uw ogen en die van uw kinderen zo goed mogelijk tegen schadelijk UV-stralen.

De Eye-Sun Protection factor (E-SPF) geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het is vergelijkbaar met de beschermingsfactor van zonnebrandcrémes. Het E-SPF beoordelings systeem is eenvoudig: hoe hoger de E-SPF, hoe beter de UV-bescherming.

 

Trendy Mirror coatingen, uw eigen correctie in een trendy zonnebril?

Spiegelcoatingen zijn ook dit jaar weer een trend. U kunt nu kiezen uit 12 verschillende modieuze kleuren: Kaki, Gold, Bronze, Orange, Gold Pink, Candy, Forest Green, Silver, Violet, Turquoise, Silver Blue en New Blue.

Een subtiele spiegel coating? Dan zijn de Shadow Mirrors echt iets voor u! Verkrijgbaar in de kleuren: Blue Shadow, Green Shadow, Bronze Shadow en Silver Shadow.

Alle Mirrors worden aangeboden met een Crizal Sun UV ontspiegeling aan de achterkant van het brillenglas. De bijbehorende E-SPF is optimaal met een factor van 50+. Een modieuze uitstraling en een optimale bescherming tegen UV-stralen.

Sunmax, de mogelijkheden om een zonnebril in uw sterkte te maken zijn nu enorm vergroot. Met Essilor Sunmax heeft u veel meer keuzemogelijkheden om een trendy montuur te kiezen op sterkte. Deze speciaal ontwikkelde brillenglazen zorgen ervoor dat de glazen perfect op het montuur worden afgestemd waabij de optische prestaties in acht worden genomen.

Flash To Mirror, een nieuwe trend op zonnebril gebied! Een meekleurend glas met een mooie spiegelcoating. Het glas heeft een zachte basis tint met een mooie spiegelcoating, deze kleur wordt donkerder en intenser naarmate en meer UV licht aanwezig is. Dus echt een zonnebril op het terras maar ook een ideale bril om op te houden als u naar binnen gaat. Er zijn vele kleurmogelijkheden! Graag laten wij die aan u zien.

 

Zoveel kleuren en mogelijkheden dat u er bijna keuzestress van krijgt.

Relax en kom bij ons langs. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en ervaren, zo helpen we u om tot juiste keuze te komen betreft montuur en glazen.