Ooglaseren in plaats van een bril of contactlenzen.

Perfect zien zonder bril of contactlenzen. Door middel van de nieuwste ooglaserapparatuur  is deze techniek, ook wel refractieve chirurgie genoemd,  nu voor bijna iedereen mogelijk. 

Osinga is gestopt met onderzoeken voor ooglaseren.
door het wegvallen van onze laser-optometrist kan Osinga helaas geen laser onderzoeken meer verrichten. U kunt contact opnemen met Eyescan, zie onder.

 

Moderne technieken bieden een optimaal resultaat.
Het principe is heel eenvoudig: je past de vorm (kromming) van het hoornvlies iets aan waardoor de lichtinval verandert, zo wordt de afwijkende oogsterkte  gecorrigeerd. Met de komst van de ooglaserapparatuur, zo’n 15-20 jaar geleden, nam deze ontwikkeling een vlucht. Hoewel geen enkele medische procedure perfect is, biedt de ooglasertechniek inmiddels een ongeëvenaarde mate van precisie en voorspelbaarheid. Toepassing van ooglasertechniek vereist een grote technische vaardigheid van de chirurg en wordt toegepast onder plaatselijke verdoving. De ingreep is snel, veilig en beproefd. De herstelperiode is kort en het resultaat is meestal voor lange tijd stabiel, maar kan soms later iets veranderen.

Voor wie is de behandeling geschikt.
Iedereen met gezonde ogen kan zich laten behandelen. Wel mogen de laatste jaren de ogen niet te sterk zijn veranderd. De ooglaserbehandeling kan sterktes tussen -7.00 en +5.00 dioptrie en cillinder- afwijkingen (astigmatisme) tot 5.00 dioptrie uitstekend corrigeren. Bij grotere afwijkingen worden eventueel inplantlenzen aangebracht. Voor jongeren onder de twintig jaar is de ingreep nog niet geschikt omdat de ogen dan nog niet zijn "volgroeid". Boven de 60 jaar dient u rekening te houden met de vorming van staar. In alle gevallen is het zo dat een uitgebreid vooronderzoek door de laser-optometrist in grote mate het succes van een behandeling bepaalt. Wij werken sinds 2001 volgens de regels en protocollen van de Eyescan-optometristen.

Behandeling en kliniek
Consumenten, die geïnteresseerd zijn in een ooglaserbehandeling, lopen de kans verstrikt te raken in een wirwar van aanbiedingen en prijzen. Eigenlijk is het heel simpel; ieder product heeft een eigen waarde en daarmee een prijs, gratis heeft zijn bedenkingen. Wij passen geen selectie toe op basis van de laagste prijs, wel op basis van hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid . Zaken als kennis en ervaring van de chirurg, apparatuur, innovatie, omstandigheden waaronder geopereerd wordt, toegepaste technieken, behaalde resultaten, advisering en begeleiding van de cliënt, objectiviteit en ethiek zijn allesbepalend voor het eindresultaat, en daarmee de kwaliteit van leven.

Kijk voor diverse behandel-prijzen op de website van onze partner Eyescan